Aktuelt

Ledig stilling

Skolen søker etter vikariat, 100 % stilling, innenfor fagene norsk og samfunnsfag. Ansettelse snarest med varighet ut 2022. Se søknads informasjon her.

Foreldre/Foresatte møte for Vg1 og Vg2

  Vi inviterer foresatte for elever på Vg1 og Vg2 til informasjonsmøte i auditoriet på Vardø videregående skole. Tirsdag 28. september kl. 18:00  inviteres foresatte for elever på Vg1 og Vg2 til informasjonsmøte i auditoriet på Vardø videregående skole. Det blir informasjon om foreldresamarbeidet i videregående, om skolemiljø, smittevern og fraværsregler. Deretter blir det klassevise møter i regi av kontaktlærer. Vi byr på kaffe og kaker. Vel møtt! Vennlig hilsen Geir Remme rektor

Skolevalget 2021 Vardø videregående skole

Rødgrønt flertall i skolevalget både på landsbasis og her på Vardø VGS. Opptellingen hos oss viser at V får flest stemmer, med SV rett bak. Selve valget ble gjennomført tirsdag den 31. august. 

Yrkesfaglig opphenting

Har du fullført VG 1 Studiespesialisering eller VG 2 Yrkesfag, men kunne tenkt deg en utdanning innen Sjømat, IT, Media, Kokk & Servitør eller Baker & Konditor. Da kan du begynne rett på VG 2 hos oss å få fag- eller studiekompetanse etter 3 år på vgs. Høres noe av dette ut som en spennende yrkesvei å gå? Ta kontakt med skolen for videre informasjon.

VISMA IN SCHOOL

Fra og med høsten 2021 har Vardø videregående skole tatt i bruk VISMA IN SCHOOL (VIS) som nytt skoleadministrativt system. I VIS er "alt på ett sted", noe som vil forenkle skolehverdagen både for elever og lærer 

Velkommen til nytt skoleår ved Vardø videregående skole

Oppstart  mandag 23. august 2021. Alle møter opp i Auditoriet i Kaigata 6 etter følgende oppmøteplan: Kl.09.00          VG 1 Studiespesialisering                          VG 1 Yrkesfaglige utdanning -  Restaurant og matfag Sjømatlinjen Informasjonsteknologi og medieproduksjon Kl. 10.00          VG 2 og VG 3 Studiespesialisering, påbygg                        VG 2 Matfag, Kokk & Servitør, baker og konditor, Sjømatlinja VG 2/VG3 VG2 Informasjonsteknologi VG2 Medieproduksjon Etter en kort velkomsttale av rektor samt presentasjon av rådgivere, ledere og andre støttefunksjoner, vil din kontaktlærer følge dere til klasserommet. Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke møter opp første skoledag, og heller ikke har gitt beskjed eller avtalt noe annet i forkant, kan du miste skoleplassen din. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved skolen. Med vennlig hilsen Geir Remme Rektor

Sommerferie

Skoleåret er på hell. Vi takker alle elever, foresatte/foreldre for et flott år. Med dette ønsker vi alle en riktig god sommer, og på gjensyn til de som kommer tilbake til høsten og lykke til videre dere som drar videre på deres ferd.    

Muntlig eksamen AVLYST

  Muntlig eksamen er avlyst. Privatist eksamen går som vanlig.

Alle avgangselever på yrkesfag ved Vardø videregående skole har fått seg lærlingeplass til høsten

Alle våre avgangselever på yrkesfag har nå fått seg lærlingeplass til høsten. I disse koronatider vet vi at det å skaffe nok lærlingeplasser er en utfordring. Vi er derfor svært glade for at våre elever har en lærebedrift å gå til nå til høsten. Her på skolen har vi avgangselever i IKT-servicefaget, Kokk og serivtør og matfag. Det er derfor virksomheter innen teknologi, data, reiseliv og næringsmiddelproduksjon som får gleden av å overta våre dyktige elever. Vi ønsker dem alle lykke til. 

Covid-19

  Vardø videregående skole følger til enhver tid de instrukser og rutiner som gjelder vedr Covid-19 som er gitt av myndighetene og skoleeier. 

Til toppen