Aktuelt

Informasjon om smittesituasjonen i Hammerfest og Finnmark

Situasjon med Covid19 smitte i Hammerfest er svært utfordrende og fortsatt uoversiktlig ifølge Hammerfest kommune. Vardø kommune har fremdeles ingen påvist Covid 19 smitte. Det er tatt flere tester som vi ennå venter svar på.  I forhold til regjeringens neste trinn av  gjenåpningen som trer i kraft 27.05 vil den gå som normalt. Skole og barnehage holder gult nivå frem til fredag 28.05. Dersom det blir påvist smitte i kommunen, eller i nabo kommuner, vil kommuneoverlegen vurdere lokale retningslinjer.  For nærmere informasjon se Vardø kommune sin hjemmeside her.

Muntlig eksamen AVLYST

  Muntlig eksamen er avlyst. Privatist eksamen går som vanlig.

Alle avgangselever på yrkesfag ved Vardø videregående skole har fått seg lærlingeplass til høsten

Alle våre avgangselever på yrkesfag har nå fått seg lærlingeplass til høsten. I disse koronatider vet vi at det å skaffe nok lærlingeplasser er en utfordring. Vi er derfor svært glade for at våre elever har en lærebedrift å gå til nå til høsten. Her på skolen har vi avgangselever i IKT-servicefaget, Kokk og serivtør og matfag. Det er derfor virksomheter innen teknologi, data, reiseliv og næringsmiddelproduksjon som får gleden av å overta våre dyktige elever. Vi ønsker dem alle lykke til. 

Covid-19

  Vardø videregående skole følger til enhver tid de instrukser og rutiner som gjelder vedr Covid-19 som er gitt av myndighetene og skoleeier. 

Chips UB fra Vardø videregående skole kåret til beste ungdomsbedrift i Finnmark

Chips UB har nettopp gått helt til topps i årets Finnmarksmesterskap for ungdomsbedrifter. Først gikk de til topps for beste samarbeid med næringslivet. Litt senere på dagen (onsdag) vant de også bærekraftprisen. Dette sikret dem en GULLBILLETT og dermed deltakelse i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. I dag (Torsdag) ble de også kåret til beste ungdomsbedrift i Finnmark. Vi gratulerer. 

Gode plasseringer i Finnmarksmesterskapet i yrkesfag

Vardø videregående skole deltok denne uka i Finnmarksmesterskapet i yrkesfag. I år var konkurransen digital og elevene som deltok gjennomførte sine øvelser på skolen sin der de ble filmet av lokale filmteam. Dette ble live streamet av iFinnmark.no. Til å være første gangen dette er gjort må en kunne si at arrangementet ble gjennomført på en profesjonell måte.   

Digital utdanningsmesse

Frem mot søknadsfristen til videregående opplæring arrangeres det digitale utdanningsmesser for de ulike landsdelene. Vardø videregående skole er selv med på denne messen i region Nord-Norge som går av stabelen i uke 6. 

Glemt passord

Her finner du brukernavn og passord og tips for innlogging

Vardø videregående skole er på gult nivå fra onsdag 20. januar og inntil videre.

Regjeringen har i en pressekonferanse om koronasituasjonen, mandag den 18. januar kl. 1400 kommet med følgende råd og anbefalinger om at alle videregående skoler i landet vil går til gult nivå. (Områder med høyt smittepress bør vurdere å opprettholde rødt nivå)  Vardø videregående skole er derfor på gult nivå fra onsdag 20. januar og inntil videre.   Smittevernplakat videregående skoler  (PDF, 94 kB) Elever som bor på internatet  

Sjekk ut vår nye video

Vår flotte elever forteller hvordan det er å gå på Vardø vgs!  

Til toppen