Aktuelt

Sjekk ut vår nye video

Vår flotte elever forteller hvordan det er å gå på Vardø vgs!

Dato for muntlig og muntlig-praktisk

Info om eksamen

Ledige stillinger

Programfaglærere på Vg1 IT og medieproduksjon Informasjonsteknologi VG2 og Medieproduksjon VG2 2 hele stillinger fra 1.august 2023

Vinnerne av kokkekamp 2023

Meld deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å forbedre karakter i et fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. 

Privatisteksamen

Har du behov for å forberede karakter i et fag eller ta eksamen i fag du ikke har fra før, så kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen.

Portalen for søking til videregående opplæring åpner 6. januar

Vigo-portalen for å søke seg til videregående opplæring åpner 6. januar 2023.

Innlogging for foreldre/foresatte Visma InSchool

Innlogging Visma InSchool Bruk lenken som ligger på skolens hjemmeside Velg ID-porten for innlogging Foresatte har tilgang til elevinformasjon så lenge barnet er under 18 år. Etter dette utestenger systemet foreldre/foresatte Eleven kan selv gi foreldre enkelte tilganger etter fylte 18 år. Opplæringsvideo for innlogging her.

VISMA IN SCHOOL

Fra og med høsten 2021 har Vardø videregående skole tatt i bruk VISMA IN SCHOOL (VIS) som nytt skoleadministrativt system. I VIS er "alt på ett sted", noe som vil forenkle skolehverdagen både for elever og lærer 

Alle avgangselever på yrkesfag ved Vardø videregående skole har fått seg lærlingeplass til høsten

Alle våre avgangselever på yrkesfag har nå fått seg lærlingeplass til høsten. I disse koronatider vet vi at det å skaffe nok lærlingeplasser er en utfordring. Vi er derfor svært glade for at våre elever har en lærebedrift å gå til nå til høsten. Her på skolen har vi avgangselever i IKT-servicefaget, Kokk og serivtør og matfag. Det er derfor virksomheter innen teknologi, data, reiseliv og næringsmiddelproduksjon som får gleden av å overta våre dyktige elever. Vi ønsker dem alle lykke til. 

Til toppen