Matproduksjon VG2

Programområdet for matfag skal legge grunnlaget for yrkesutøving innenfor bearbeiding av råvarer og produksjon av mat. Tilgangen på mat og utviklingen av tilvirkning- og oppbevaring har lagt grunnlaget for mattradisjonene i Norge, og har betydd mye for samfunnsutviklingen. Det blir stadig utviklet nye produktområder. Programfagene skal medvirke til en bred innsikt i ulike produksjonsprosesser og opplæring av handtverksmessige ferdigheter.

Vardø videregående skole er en liten og intim skole der alle kjenner alle. Vi er omlag 90 elever og rundt 30 ansatte. Vi holder til midt i sentrum av Vardø og det er kort vei til butikker, trening og hybelhus. Vi har moderne klasserom og undervisningsutstyr og god plass. Vi har også ett godt sosialt miljø på skolen.

Slik søker du skoleplass