Velkommen til nytt skoleår ved Vardø videregående skole

Oppstart mandag 23. august 2021.

Alle møter opp i Auditoriet i Kaigata 6 etter følgende oppmøteplan:

Kl.09.00         VG 1 Studiespesialisering

VG 1 Yrkesfaglige utdanning -

• Restaurant og matfag
  • Sjømatlinjen
  • Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Kl. 10.00         VG 2 og VG 3 Studiespesialisering, påbygg

VG 2 Matfag, Kokk & Servitør, baker og konditor, Sjømatlinja VG 2/VG3

VG2 Informasjonsteknologi

VG2 Medieproduksjon

Etter en kort velkomsttale av rektor samt presentasjon av rådgivere, ledere og andre støttefunksjoner, vil din kontaktlærer følge dere til klasserommet.

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke møter opp første skoledag, og heller ikke har gitt beskjed eller avtalt noe annet i forkant, kan du miste skoleplassen din.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved skolen.

Geir Remme

Rektor

På skolens hjemmeside www.vardo.vgs.no finner du praktisk informasjon om skolen. Vi ber deg spesielt lese det som står under fanen – elever, der vil du finne mye viktig informasjon. Skolen har også egen facebook side. Hvis du går inn og liker den vil du få jevnlige oppdateringer fra skolen.

Dersom du er borteboer og trenger et sted å bo, kan du søke om hybel på skolens elevhjem. Les mer om dette tilbudet på skolens hjemmeside. Her kan du laste ned søknadsskjema.

Elevhyblene vil være klare for innflytting lørdag 21. august.

Tilvisning av hybel vil foregå på elevhjemmet i Festningsgata 2:

21. august fra kl.13.00 – 17.00

22. august fra kl.13.00 – 17.00

For de som måtte komme på et annet tidspunkt eller dag, ta kontakt med miljøarbeider.

Telefon miljøarbeider: 41 46 85 73

Vi anbefaler deg å sende inn leiekontrakt så snart som mulig. Elev PC skoleåret 2021 – 2022Skal du begynne på videregående skole til høsten? Da må du ha tilgang til en bærbar datamaskin. Du kan lese mere om PC i skolen her.

Skoleskyss

Dersom du bor mer enn 6 km fra skolen vil du ha rett til skoleskyss. Du kan lese mere om skoleskyss her: https://snelandia.no/skoleskyss

Er det mer du lurer på kan du kontakte oss på telefon 78 96 38 00 eller e-post: vardo.vgs@tffk.no